Nyt kun grillaamisen makuun päästiin, sille ei näytä tulevan loppua. Todennäköisesti innostus on kuitenkin väliaikaista.
- 1 pieni kesäkaali, jaa neljään lohkoon, älä poista kantaa
- 1 rkl sesamöljyä, jolla sivelet kesäkaalinlohkot ympäriinsä
- sormisuolaa
- lohta paloina, poista nahka
- 1 rkl voita
- sesaminsiemeniä, sormisuolaa, limemehua
- 1,5 dl kevytsmetanaa
- 1 tl worcesterkastiketta
- dl parmesanraastetta
- valkosipulia
- keitettyjä uusia perunoita (ruotsalaisia vielä tähän aikaan)
- sormisuolaa
- basilikanlehtiä
Grillaa kesäkaalia joka puolelta kauniin väriseksi ja saa vähän pehmetä. Mausta sormisuolalla. Paista lohi voissa, mausta suolalla, sesaminsiemenillä ja limemehulla. Sekoita keskenään smetana, valkosipuli, worcesterkastike ja parmesan ja tarjoa kastikkeena. Koristele basilikanlehdillä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti