perjantai 10. toukokuuta 2019

Lohi-parsabagelit


Uusimman Glorian ruoka- ja viinilehden innoittamana syntyi tällaista herkullista pikaruokaa. Ohje on kahdelle.
  • nippu vihreää parsaa suupaloina, kypsennettynä
  • 150 g graavilohta silppuna
  • 1 rkl voita
  • 1 muna
  • 1 rkl rasvatonta maitoa
  • ripaus mustapippuria
  • 1/2 tl sormisuolaa
  • 2 rkl ruohosipulisilppua
  • 1/2 dl raastettua parmesania
  • 1 dl majoneesia
  • 1/2 sitruunan mehu
  • 2 bagelia tai jotain muuta pehmeää leipää, lämmitä mikrossa
Sekoita ruohosipuli, parmesan, majoneesi ja sitruunamehu. Ruskista voi ja lisää parsa ja lohi. Paista, kunnes lohen väri muuttuu tasaisen vaaleanpunaiseksi. Sekoita muna, maito, pippuri ja suola keskenään. Lisää lohipannuun ja paista, kunnes muna hyytyy kokkeliksi.

Laita leivät lautaselle, levitä päälle parsaseos ja nostele päälle majoneesi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti