- pala lohifilettä
- suolaa
- limemehua
- mustapippuria
- kukkakaali kukintoina, esikypsennä mikrossa 5 min
- rkl saksanpähkinäöljyä (tai muuta öljyä..esim sesam tai hätätapauksessa oliiviöljy; pähkinäiset öljyt korostavat kukkakaalin hyvää makua)
- tl sormisuolaa
- 1 dl majoneesia (tee itse tai käytä valmista)
- 1 dl raastettua parmesania (raasta palasta, ei saa käyttää valmista raastetta..)
- 1 tl dijonsinappia
- ruukku villirucolaa
- keitettyjä uusia perunoita
Laita lohi uunipellille nahka alaspäin. Mausta limellä, suolalla ja pippurilla. Sekoita kukkakaali, öljy ja sormisuola keskenään. Levitä lohen ympärille. Paista 200 asteessa 20 min tai kunnes lohi on kypsää (riippuu palan paksuudesta). Sekoita keskenään majoneesi, parmesan ja sinappi. Tarjoa lohi, kastike ja revitty rucola perunoiden kera.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti