Minä laitoin tähän kaupasta ostettuja falleroita (härkäpapupullia), mutta voit tietysti tehdä itse kasvis/liha/kana/kalapullia. Pullat laitetaan ruokaan paistettuina.
- falleroita
- 1 sipuli silppuna
- 1 solovalkosipuli silppuna
- chiliä silppuna
- pussillinen pakastettua lehtikaalia, murskaa pieneksi
- 2 rkl oliiviöljyä
- prk tomaattimurskaa
- tomaattimurskapurkillinen vettä
- 2 rkl tomaattipyrettä
- 1 tl rosmariinia
- 1 tl savupaprikajauhetta
- soijakastiketta tai suolaa
- loraus balsamico viinietikkaa
- mustapippuria
- loraus hunajaa
- prk isoja valkoisia papuja (minä käytin tomaattiöljyssä säilöttyjä ja kippasin myös öljyn kastikkeeseen, mutta tavalliset pavut käyvät myös, valuta ne eli neste pois)
- silputtua persiljaa
- raastettua parmesania
- revittyä mozzarellaa
- keitettyä täysjyväspagettia (napsauta spagetit puoliksi ennen keittämistä tai käytä jotain lyhyempää pastaa)
Kuullota sipuli, valkosipuli ja chili öljyssä. Lisää lehtikaali ja paista hetki. Lisää tomaattimurska, vesi, pyree, savupaprika, viinietikka ja rosmariini ja anna kiehua hiljalleen puolisen tuntia. Sekoita välillä. Lisää pavut ja sekoittele lämpimäksi. Mausta suolalla/soijakastikkeella, pippurilla ja hunajalla. Lisää spagetti ja persilja ja sekoita hyvin. Lisää fallerot ja sekoita varovaisesti. Kaada uunivuokaan. Sekoita juustot keskenään ja levitä pinnalle. Paista 200 asteessa n. 20 min tai kunnes juusto on kauniin väristä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti