tiistai 21. tammikuuta 2020

Herkkusienet etanoiden tapaan


Löysin tämän herkkusienietanaohjeen uusimmasta Glorian ruoka&viinilehdestä. Tarjosin tämän pääruoan lisukkeena. Paistoin lime-sesamsiemen-suolaseoksessa marinoitua paistettua lohta ja tein sinistä perunamuusia (koska sain perunoita naapurista). Muusia tein tuplasatsin, sillä tarvitsen muusia myös huomisiin kasvispulliin. Mutta tässä siis kahden hengen annos herkkusieniä, olivat erittäin hyviä!
  • rasia herkkusieniä (poista kannat ja käytä ne kasvispullissa huomenna)
  • 1 solovalkosipuli silppuna
  • 1/2 ruukku persiljaa silppuna
  • 1/2 dl parmesanraastetta
  • 1/4 dl pistaasipähkinämursketta
  • 50 g pehmeää voita (ota huoneenlämpöön n. tunti ennen ruoanlaiton aloittamista)
  • ripaus mustapippuria
  • (loraus oliiviöljyä)
Laita herkkusienet uunivuokaan nurinpäin. Sekoita muut aineet keskenään ja laita seos herkkusienien sisään. Pirskota öljyä päälle. Paista 225 asteessa 15-20 min tai kunnes sienet ja täyte vähän pehmenevät.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti