tiistai 7. tammikuuta 2020

Papupastaa


Luit oikein, tänään syötiin papupastaa, ei papupataa. Meillä tuntuu olevan loputtomasti joulusta yli jääneitä juustoja ja koitan niitä sijoittaa ruokiin ilman, että ruoat muuttuvat liian rasvaisiksi. Rakastamme mieheni kanssa molemmat kaikkia maailman papuja (paitsi vihreitä pakastepapuja) ja siksi niitä voi meillä vapaasti laittaa vaikka mihin ruokiin.
  • keitettyä täysjyväspagettia
  • 1 rkl oliiviöljyä
  • 1 iso sipuli silppuna
  • 1 solovalkosipuli silppuna
  • 1 prk Flora 4 % paksua "kermaa"
  • prk valkoisia papuja valutettuna ja muussattuna haarukalla
  • suolaa, pippuria, timjamia
  • 50 g hyvää sinihomejuustoa
  • 1 parsakaali kukintoina, kypsennetty (minä kypsensin mikrossa)
  • pastan keitinvettä ohentamiseen, jos kastikkeesta tulee liian paksua
Kuullota sipuli ja valkosipuli öljyssä. Lisää kerma ja kiehauta. Lisää pavut ja sinihomejuusto ja kääntele, kunnes lämpiävät. Mausta ja sekoita kaikki aineet keskenään. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti