keskiviikko 25. syyskuuta 2024

Raitajuuri-perunaröstit anjovistahnan kera


 Nyt viedään jääkaapin viimeiset raitajuuret. Röstit voi tietysti tarjota vaikka minkä kanssa, meillä tänään anjovistahnan kanssa.

  • raitajuuria kuorittuna ja raastettuna
  • n. 1/3 raitajuurien määrästä perunaa kuorittuna ja raastettuna
  • suolaa ja mustapippuria
  • voita paistamiseen
Purista raasteet käsin mahdollisimman kuiviksi, mausta raaste. Kuumenna voi pannussa, nosta neljä kekoa raastetta pannulle ja painele lastalla litteäksi. Paista molemmin puolin kauniin värisiksi.
  • prk anjovista silputtuna (vaikka saksilla)
  • purkki tuoretta tilliä silppuna
  • 1 prk ranskankermaa
  • muutama rkl majoneesia
  • 2 kovaksi keitettyä kananmunaa kuorittuna ja silputtuna
  • suolaa oman maun mukaan (huom! anjovikset ovat aika suolaisia)
Sekoita aineet ja anna tekeytyä jääkaapissa sen aikaa kun paistat röstejä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti