torstai 29. marraskuuta 2018

Kuulapastaa

Kun on kauhea nälkä, ei aina tule tehtyä sitä ruokaa, mitä meinasi, vaan jotain nopeaa...kuten tänään. Turvauduin tuorepastaan ja nopeaan ruusukaalipekonikastikkeeseen. Ohje on kahdelle isolle/nälkäiselle ihmiselle tai useammalle pienemmälle. Ruusukaalin voi vaihtaa parsakaaliin ja / tai pekonin kylmäsavuloheen, tulee yhtä hyvää niinkin.
  • 1 pkt tuorepastaa (keitä pakkauksen ohjeen mukaan)
  • 1 sipuli silppuna
  • 1 solovalkosipuli silppuna
  • rkl öljyä
  • paketti pekonia silppuna
  • 300 g ruusukaalia: poista kannat, puolita ja kypsennä napakoiksi (mikrossa n. 4 min, sekoita välillä)
  • prk kuohukermaa
  • mustapippuria ja suolaa maun mukaani
Kuullota sipuli ja valkosipuli öljyssä. Lisää pekoni ja paista kypsäksi. Käännä levy täysille, lisää ruusukaalit ja paista hetki välillä sekoitellen, kunnes saavat vähän väriä. Käännä levy pois päältä, lisää kerma ja mausteet ja anna hautua muutama minuutti. Lisää pasta ja sekoita. Herkullista ruokaa ja vie noin 10 minuuttia aloituksesta siihen, että ruoka on lautasilla.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti