maanantai 6. toukokuuta 2019

Kasviksia maapähkinävoikastikkeessa


Maapähkinävoi on parasta!
  • 1 sipuli silppuna
  • 1 solovalkosipuli silppuna
  • pala inkivääriä silppuna
  • chiliä silppuna
  • 1 pun paprika silppuna
  • 1 tl kuminaa
  • 2 rkl sesamöljyä
  • 1 prk kikherneitä valutettuna
  • 1 dl maapähkinävoita
  • 1 rkl limemehua
  • 2 tl hunajaa
  • 2 dl kookosmaitoa
  • 1 dl vettä
  • 2 rkl osterikastiketta
  • 1 kukkakaali kukintoina, kypsennettynä
  • keitettyjä täysjyvänuudeleita
  • prk korianteria silppuna
Paista öljyä ennen mainittuja aineita muutama minuutti öljyssä. Lisää kikherneet ja jatka paistamista kovahkolla lämmöllä, kunnes sipulit ovat pehmeitä ja kikherneet vähän kuivuvat. Lisää maapähkinävoi, kookosmaito, hunaja, lime, vesi ja osterikastike. Keitä miedolla lämmöllä sekoitellen, kunnes maapähkinävoi on sekoittunut muihin aineksiin. Lisää loput aineet, sekoita hyvin ja tarjoa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti