Nyt viedään jääkaapin viimeiset raitajuuret. Röstit voi tietysti tarjota vaikka minkä kanssa, meillä tänään anjovistahnan kanssa.
- raitajuuria kuorittuna ja raastettuna
- n. 1/3 raitajuurien määrästä perunaa kuorittuna ja raastettuna
- suolaa ja mustapippuria
- voita paistamiseen
Purista raasteet käsin mahdollisimman kuiviksi, mausta raaste. Kuumenna voi pannussa, nosta neljä kekoa raastetta pannulle ja painele lastalla litteäksi. Paista molemmin puolin kauniin värisiksi.
- prk anjovista silputtuna (vaikka saksilla)
- purkki tuoretta tilliä silppuna
- 1 prk ranskankermaa
- muutama rkl majoneesia
- 2 kovaksi keitettyä kananmunaa kuorittuna ja silputtuna
- suolaa oman maun mukaan (huom! anjovikset ovat aika suolaisia)
Sekoita aineet ja anna tekeytyä jääkaapissa sen aikaa kun paistat röstejä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti