lauantai 12. huhtikuuta 2025

Halloumia, parsakaalia ja bataattia hunajakastikkeessa

Makeaa ja suolaista, täydellistä!

  • 1 rkl voita
  • punaista chiliä silppuna 
  • rkl inkivääriä
  • solovalkosipuli silppuna 
  • 1/2 dl juoksevaa hunajaa
  • pkt halloumia revittynä suupaloiksi
  • 1 rkl sesamöljyä
  • 2 rkl sesaminsiemeniä
  • bataattia kuorittuna, kuutioituna ja kypsennettynä (meillä mikrossa)
  • parsakaalia kukintoina ja kypsennettynä (mikro)
Sulata voi kattilassa, lisää chili, inkivääri ja valkosipuli ja kuullota muutama minuutti. Lisää hunja ja keitä miedolla lämmöllä kokoon 5 min. Nosta pois levyltä. Kuumenna sesamöljy paistinpannulla, lisää sesaminsiemenet ja halloumi ja paista halloumi kauniin väriseksi. Sekoita kaikki ainekset keskenään ja tarjoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti