Hehkutin jo aikaisemmin paistettua, sormisuolalla maustettua leipäjuustoa, link. Nyt tarjosin leipäjuustoa keiton lisukkeena ja hyvää oli. Jos et usko, käytä halloumia.
- 2 rkl kookosöljyä
- 1 vaniljatanko
- 1 kanelitanko
- 1 sipuli silppuna
- 1 solovalkosipuli silppuna
- 1 chili silppuna
- pala inkivääriä kuorittuna ja silputtuna
- pala juuriselleriä kuorittuna ja kuutioina
- bataatti kuorittuna ja kuutioina
- 2 porkkanaa kuorittuna ja kuutioina
- 1 punainen paprika kuutioina
- 1 prk 4 % paksua ruokakermaa
- 3 dl vettä
- rkl soijakastiketta
- suolaa, mustapippuria
- 1 rkl balsamico viinietikkaa
- 200 g leipäjuustoa
- 1 rkl oliiviöljyä
- 1 tl sormisuolaa
Kuullota sipuli, valkosipuli, vanilja- ja kanelitanko, chili ja inkivääri öljyssä. Lisää juurekset ja paprika ja paista 5 min sekoitellen. Lisää nesteet ja soijakastike ja keitä välillä sekoitellen, kunnes juurekset ovat kypsiä. Pista kaneli- ja vaniljatangot. Mausta ja soseuta. Kuumenna öljy paistinpannulla kuumaksi ja lisää leipäjuusto. Paista 5 min ja käännä. Paista vielä 5 min ja mausta suolalla. Lisää juustot keittoon ja tarjoa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti