Nykyään ei enää ole ruoanlaitossa varsinaisia sesonkeja, kun parsaakin saa ympäri vuoden. Sienet ovat kuivattuja, joten ne ovat tietysti myös sesongissa koska vaan haluamme niitä syödä. Jos sinulla ei ole kuivattuja tatteja, käytä tuoreita herkkusieniä. Jos käytät herkkusieniä, pikapaista ne parsan kanssa ja lisää ruokaan vasta lopuksi.
Laitoin tähän jääkaapista löytyneet gruyeren loput. Jos tarjoat ruokaa vieraille, suosittelen käyttämään parmesania (kuten ohjeessa alla), sillä muut juustot ovat syödessä venyviä ja ruokailu ei suju kovin siististi.
- 1 sipuli silppuna
- 1 solovalkosipuli silppuna
- rkl oliiviöljyä
- 1 rkl balsamico valkoviinietikkaa
- 2 dl risottoriisiä
- kiehuvaa vettä
- muutama kuivattu herkkutatti silppuna
- nippu parsaa kypsennettynä (mikrossa n. 5 min)
- 2 rkl voita
- kourallinen parmesanraastetta
- 1/2 tl kuivattua rakuunaa
- suolaa, mustapippuria
- tilkka tryffeliöljyä
- parmesanraastetta
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti