tiistai 4. kesäkuuta 2019

Halloumigratinoitua parsakaalia


Tänään on riehuttu pihalla, koska sunnuntaina on puutarhapäivä. Raskaat työt vaativat hyvät eväät ja tänään syötiin herkullista ja ihanan suolaista halloumia.
  • 300 g parsakaalia kukintoina
  • sipuli suikaleina
  • solovalkosipuli silppuna
  • 3 punaista chiliä silppuna
  • 10 kirsikkatomaattia puolitettuna
  • 1 tl hunajaa
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • ripaus mustapippuria
  • ripaus kuivattua basilikaa
  • ripaus sormisuolaa
  • pkt halloumia viipaleina
  • 1 rkl oliiviöljyä
  • leipää tarjoiluun
Laita parsa ja sipuli mikroon ja kypsennä 4 min eli kunnes parsa on melkein kypsää. Sekoita valkosipuli, chili, tomaatit, hunaja, öljy ja mausteet keskenään ja sekoita ne sitten parsan ja sipulin kanssa. Laita uunivuokaan ja asettele halloumit päälle. Pirskota pinnalle loppu öljy. Paista 175 asteessa 15 min tai kunnes halloumi on kauniin väristä. Tarjoa leivän kera.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti