sunnuntai 16. kesäkuuta 2019

Kahden parsan makkarapasta


Täksi sunnuntaiksi osui jämäpäivä. Jämäpäivänä syödään jääkaappiin jääneitä ruoka-aineksia, jotka kohta menisivät piloille, jos niitä ei käytetä. Eilisestä grillijuhlasta jäi pari avaamatonta makkarapakettia ja yksi avattu. Avaamattomat pakastin, avatun 2 makkaraa käytin tähän kahdenhengen pastaan. Mukaan sujahti myös vähän nahistunut parsanipun loppu ja viime viikolla ostettu parsakaali. Meinasin ensin tehdä pasta bolognesea makkaralla, mutta sitten en olisi saanut mukaan parsaa ja parsakaalia.
  • 1 hopeasipuli silppuna
  • 1 solovalkosipuli silppuna
  • vajaa nippu parsaa suupaloina
  • 2 grillimakkaraa suupaloina
  • 1 rkl oliiviöljyä
  • kypsennetty parsakaali kukintoina
  • 1 prk kuohukermaa
  • suolaa ja mustapippuria
  • keitettyä pastaa
Paista sipulia, valkosipulia, parsaa ja makkaraa öljyssä, kunnes ainekset alkavat saada vähän väriä. Lisää parsakaali ja kuohukerma ja kiehauta. Anna hautua muutama minuutti. Mausta suolalla ja pippurilla. Sekoita pastan sekaan ja tarjoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti