torstai 11. heinäkuuta 2019

Kesän ensimmäiset kanttarellit


Tänään löytyi 3 litraa kanttarelleja. Koska kävimme ensin kaupassa ja sitten sienessä, tein pastaa...siihen kun löytyivät muut aineet kaapista. Puolet sienisaaliista jäi huomiseksi.
  • 2 rkl voita
  • 1,5 l kanttarelleja
  • 1 solovalkosipuli silppuna
  • 1 iso sipuli silppuna
  • 1 prk kuohukermaa
  • 1/2 tl rakuunaa
  • mustapippuria ja suolaa
  • rkl oliiviöljyä
  • pkt pekonia
  • tuorepastaa
Laita sipuli, valkosipuli, sienet ja voi isoon paistinpannuun. Paista kovalla lämmöllä, kunnes neste on haihtunut sienistä ja alkavat vähän saada väriä. Lisää mausteet ja kerma ja hauduta miedolla lämmöllä muutama minuutti.

Laita yhtäaikaa sienien kanssa toiseen paistinpannuun öljy ja kuumenna. Lisää pekoni ja paista rapeaksi. Valuta talouspaperilla ja leikkaa saksilla silpuksi.

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.

Sekoita kaikki keskenään ja nauti italialaisen punaviinin kera ja haaveile samalla tulevista sienisaaliista.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti