keskiviikko 10. heinäkuuta 2019

Pikaruokaa munakoisosta ja rypäleistä


Tämä ohje on kahdelle. Jos tarjoat lisukkeena, riittää useammalle. Herkullista ja kesäistä pikaruokaa!

  • 1 rkl sesamöljyä
  • iso munakoiso kuutioina
  • 2 rkl voita
  • sormisuolaa
Sekoita kulhossa munakoiso ja öljy. Paista kovalla lämmöllä, kunnes munakoiso alkaa pehmetä. Lisää voi ja suola ja paista munakoisoihin vähän väriä.
  • 1 rkl oliiviöljyä
  • kourallinen tummia siemenettömiä viinirypäleitä
  • 2 kesäpunasipulia silppuna
  • 1 solovalkosipuli silppuna
  • 1 tl timjamia
  • kourallinen pecanpähkinöitä
  • 3 rkl blue stiltonia tai muuta voimakasta homejuustoa
Paista sipulia, timjamia, valkosipulia ja rypäleitä kovalla lämmöllä öljyssä, kunnes rypäleet saavat vähän väriä. Lisää pähkinät ja paista vielä pari minuuttia. Nosta levyltä ja sekoita juusto sulaksi. Yhdistä munakoisoihin hyvin sekoittaen ja tarjoa leivän kera.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti