tiistai 13. elokuuta 2019

Munakoisovuoka


Tämä kasvis-juustopaistos on helppo tehdä, mutta paistaminen vie sen verran aikaa, että ihan pikaruoasta ei voi puhua.
  • 1 prk kirsikkatomaatteja liemineen (säilyke)
  • 2 tl hunajaa
  • ripaus mustapippuria
  • tl meiramia
  • 1/2 tl suolaa
  • 200 g yrttituorejuustoa
  • 1 dl kevytsmetanaa
  • munakoiso viipaleina
  • sipuli suikaleina
  • solovalkosipuli silppuna
  • pari chiliä suikaleina
  • 1 punainen paprika kuutioina
  • 1 kevytmozzarella viipaleina
Sekoita tomaatti ja mausteet. Sekoita tuorejuusto ja smetana. Laita uunivuoan pohjalle 1/3 kirsikkatomaateista ja 2 rkl juustoseosta. Laita päälle paprikat ja valkosipuli ja kerros munakoisoja. Laita päälle 2/3 kirsikkatomaateista ja 2 rkl juustoseosta. Niiden päälle chili ja sipuli ja kerros munakoisoja. Levitä loppu juustoseos munakoisojen päälle ja mozzarella pinnalle. Paista 200 asteessa 45 min tai kunnes munakoiso on pehmeää ja pinnan juusto on sulanut kauniin väriseksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti