Tänään ei jaksettu lähteä kauppaan, joten ruokaa tehtiin kaapin antimista. Jääkaapissa oli viime viikolta jäänyt valkokaalin puolikas ja ateria rakennettiin sen ympärille.
- 1 punasipuli suikaleina (olisin laittanut tavallista sipulia, mutta sitä ei ollut, punasipuli on vähän miedompaa, mutta tietysti hyvää sekin)
- pala inkivääriä silppuna
- solovalkosipuli silppuna
- chiliä silppuna
- 1 rkl kookosöljyä
- 1 tl kuminaa
- 1 tl korianteria
- 1 tl kurkumaa
- puolikas valkokaali suikaleina
- 1 pun paprika silppuna
- 2 rkl vihreää thai currytahnaa
- 1 dl rusinoita
- 2 dl kookoskerma
- 1 prk isoja valkoisia papuja (meillä taas kerran kreikkalaisia tomaattiöljypapuja liemineen, mutta ihan peruspavutkin käyvät)
- 1 rkl soijakastiketta
- tarjoiluun jasminriisiä keitettynä
Kuullota sipuli, inkivääri, valkosipuli ja chili öljyssä. Lisää valkokaali ja paprika ja paista voimakkaalla lämmöllä, kunnes vähän pehmenee. Lisää muut aineet ja anna hautua 5-10 min. Tarjoa riisin kera.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti