- 5 munaa
- 2 dl hyvää juustoa raastettuna (tänään vanhaa goudaa)
- 3 rkl tuorejuustoa (tänään vuohenjuustoa)
- 1 prk Flora 4 % paksua 'kermaa' (saat toki laittaa kuohukermaakin)
- ripaus mustapippuria
- ripaus suolaa (määrä riippuu juustosta, jota käytit)
- 1 tl tryffeliöljyä (voi jättää pois, mutta en suosittele)
- tarjoiluun hyvää leipää (meillä paikallisen Hardomin leipomon herkullisia kaura-porkkasämpylöitä)
Sekoita kaikki aineet käsin vispaten (paitsi sämpylät..). Kuumenna uuni 200 asteeseen ja kaada seos uunivuokaan. Paista 30-40 min tai kunnes seos on hyytynyt ja kauniin värinen. Uunin luukkua ei kannata aukoa välissä eli avaa se kurkistaaksesi aikaisintaan puolen tunnin paistamisen jälkeen. Tarjoa heti leivän kera.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti