perjantai 21. helmikuuta 2020

Tortillalastut mustapapumuhennoksen ja munien kera


Käytiin tänään Helsingissä ja halusin tehdä jotain helppoa ruokaa. En myöskään myrskyn ja sen mahdollisesti aiheuttamien sähkökatkojen vuoksi viitsinyt aloittaa pitkiä uunihaudutuksia. Tähän sitten päädyin Jos sinulla ei ole indian salsaa (chipotlella maustettua valmiskastiketta), laita tilalle toinen prk tomaattimurskaa ja rkl savupaprikajauhetta.

  • 1 sipuli suikaleina
  • 1 solovalkosipuli silppuna
  • 1 paprika kuutioina
  • chiliä silppuna
  • 1 tl kuminaa
  • 2 rkl öljyä
  • prk tomaattimurskaa
  • prk Indian salsaa
  • 2 rkl tomaattipyreetä
  • 1 prk mustia papuja valutettuna
  • rkl siirappia tai sokeria
  • 4 munaa
  • tortillasipsejä
  • ranskankermaa
Kuullota sipuli, valkosipuli, chili ja paprika öljyssä. Lisää tomaatit ja salsa ja anna kiehua välillä sekoitellen 10 min. Lisää pavut ja siirappi ja sekoita. Tee pintaan munile kolot ja riko munat niihin. Paista kannen alla 10 min. Lisää korianteri pinnalle ja tarjoa tortillasipsien ja kermaviilin kera.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti