Säännöllisen epäsäännöllisesti tulee tehtyä täytettyjä kreppejä...yleensä silloin, kun on kananmunia käyttämättä ja viimeinen käyttöpäivä alkaa lähestyä...Täytteeksi sopii melkein mikä tahansa paksu kastike. Käytä, mitä jääkaapista löytyy ja kuorruta vahvalla juustolla.
- kreppeihin: kananmunia, maitoa, täysjyvävehnäjauhoja ja oliiviöljyä. Sekoita taikina ja paista kuumalla paistinpannulla...en osaa tähän määriä sanoa, kun teen aina näppituntumalta.
- 400 g ruusukaalia, poista kannat, puolita ja kypsennä
- kourallinen pinjansiemeniä, ruskista kevyesti kuivalla pannulla
- 1 rkl öljyä
- 1 iso sipuli silppuna
- 1 solovalkosipuli silppuna
- 1 chili silppuna
- 150 g kylmäsavulohta silppuna
- 1 rkl täysjyvävehnäjauhoa
- prk kermaa
- 150 g vuohenjuustoa
- suolaa, pippuria, muskottia
- raastettua vahvaa cheddaria
Kuumenna öljy, kuullota sipuli, valkosipuli ja chili. Lisää lohi ja paista hetki, kunnes lohen väri muuttuu vaaleanpunaiseksi. Lisää jauhot ja kerma ja anna saostua. Lisää lopuksi juusto ja ruusukaalit, sekoittele tasaiseksi ja mausta. Anna vähän jäähtyä. Lisää pinjansiemenet.kastikkeeseen juuri ennen kreppieb täyttämistä.
Laita leivinpaperi pellille ja täytä krepit ja laita rullalle leivinpaperin päälle. Ripota päälle juustoraaste ja paista 225 asteisessa uunissa 15-25 min tai kunnes juusto sulaa ja on kauniin väristä.

Ei kommentteja:
Lähetä kommentti