Ostin kaupasta pak choita, jota ei vähään aikaan olekaan syöty. Tämä rapsakka vihannes on täydellistä pikawokiin.
- 1 rkl balsamico valkoviinietikkaa
- 1 rkl soijakastiketta
- 1 rkl fariinisokeria
- punaista chiliä silppuna
Sekoita ja jätä odottamaan.
- riisiä keitettynä (lisäsin keitinveteen pari vihreää kardemummaa ja yhden tähtianiksen)
- parsakaali kukintoina, kypsennettynä
- pkt tofua pilkottuna
- 2 pak choita jsohkoina paloina...jos kanta on muuttunut ruskeaksi, poista se, muuten voit syödä koko kasviksen
- 1 rkl sesamöljyä
- 1 iso sipuli suikaleina
- 1 solovalkosipuli silputtuna
- ruukku thaibasilikaa
Paista sipulia ja valkosipulia öljyssä, kunnes sipuli pehmenee. Lisää tofu ja pak choi ja paista sekoitellen muutama minuutti. Lisää kastike ja parsa ja sekoittele hetki. Nosta levyltä, lisää riisi ja basilika, sekoita ja tarjoa.

Ei kommentteja:
Lähetä kommentti