lauantai 30. maaliskuuta 2019

Pääsiäistä odotellessa

Mielestäni pääsiäistä pitäisi juhlia kuten joulua eli mielellään monta viikkoa. Olen jo levitellyt pääsiäiskoristeita pitkin taloa, tässä yksi esimerkki. 

Kuvan Kupittaan 50-luvun maljakot ovat poikkeuksia sääntööni "älä osta rikkinäistä". Molemmissa on pieni virhe, toisesta puuttuu takaa pieni pala ja kahvallinen ruukku on pohjasta ja kyljestä vähän halki. Mutta kyllähän meillä yli 50-vuotiailla pienet virheet sallitaan, eikö vaan?

Siniharmaa maljakko on 60-luvulta, samoin meripihkan värinen lasimaljakko. Meripihkamaljakosta löydät lisätietoja täältä, link.

Kukat ovat Loviisan kukan knippubaarista. Knippubaarista voit itse valita (edullisia) yksittäisiä kukkia ja tehdä niistä sitten haluamasi kimpun. Ihan kuin pääsisi niityltä keräämään kukkia, paitsi että kukat ovat ihan pikkuisen näyttävämpiä kuin luonnonkukat. Lisätietoja Loviisan kukasta löydät täältä: link.

I think Easter should be celebrated in the same way as Christmas: many weeks before and after. Hence I have already decorated for the Easter. 

The 50s ceracmic vases are by Kupittaan Savi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti