keskiviikko 15. toukokuuta 2019

Lohi-tortellonipaistos


Soransiirto- ja istutuspäivän päätteeksi on kiva nauttia tuorepastaa, jonka valmistaminen on niin nopeaa, että ruoka sujahtaa hetkessä uuniin.
  • 1 sipuli silppuna
  • 1 solovalkosipuli silppuna
  • pari chiliä silppuna
  • pala inkivääriä silppuna
  • 1 rkl oliiviöljyä
  • 400 g lohta, poista nahka ja paloittele
  • 1 rkl limemehua
  • tl sormisuolaa
  • 150 g babypinaattia
  • prk kevytsmetanaa
  • 1/2 dl rasvatonta maitoa
  • ripaus muskottia
  • pkt juustotäytteisiä tortelloneja keitettynä pakkauksen ohjeen mukaan
  • pkt mozzarellaa silppuna
Kuullota sipuli, chili, valkosipuli ja inkivääri öljyssä. Lisää lohi, lime ja suola ja paista, kunnes lohi on melkein kypsää. Lisää pinaatti ja paista, kunnes lohi on kypsää ja pinaatti pehmeää. Sekoita keskenään smetana, maito ja muskotti. Sekoita lohiseos, tortellonit ja smetanaseos keskenään ja kaada uunivuokaan. Asettele mozzarella päälle ja paista 200 asteessa 20 min.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti