Nyt on flunssasta sen verran selvitty. että jaksan taas seistä hellan ääressä. Pakasteruoat alkoivatkin jo vähän kyllästyttää. Tämän voit halutessasi tehdä myös lohesta.
- 400 g kanan filepaloja tai lohikuutioita
- 1 dl hoisinkastiketta
- 2 tl hunajaa
- rkl limemehua
- rkl chilikastiketta
Sekoita ja laita jääkaappiin päiväksi (tai yön yli) marinoitumaan
- 1 rkl sesamöljyä
- tuoretta punasipulia silppuna
- chiliä silppuna
- solovalkosipuli silppuna
- pala inkivääriä silppuna
- 2 dl punakaalisilppua
- 1 rkl mustia sesaminsiemeniä
- parsakaali kypsennettynä
- keitettyä jasminriisiä
Kuumenna öljy ja lisää muut kasvikset paitsi parsakaali. Paista sekoitellen, kunnes alkavat pehmentyä. Lisää kana ja sesaminsiemenet ja paista, kunnes kana/kala on kypsää. Lisää parsakaali ja anna lämmetä. Tarjoa riisin kera.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti