perjantai 23. elokuuta 2019

Kahden kaalin hoisinkanaa/kalaa


Nyt on flunssasta sen verran selvitty. että jaksan taas seistä hellan ääressä. Pakasteruoat alkoivatkin jo vähän kyllästyttää. Tämän voit halutessasi tehdä myös lohesta.
  •  400 g kanan filepaloja tai lohikuutioita
  •  1 dl hoisinkastiketta
  •  2 tl hunajaa
  •  rkl limemehua
  •  rkl chilikastiketta
Sekoita ja laita jääkaappiin päiväksi (tai yön yli) marinoitumaan
  •  1 rkl sesamöljyä
  •  tuoretta punasipulia silppuna
  •  chiliä silppuna
  •  solovalkosipuli silppuna
  •  pala inkivääriä silppuna
  •  2 dl punakaalisilppua
  •  1 rkl mustia sesaminsiemeniä
  • parsakaali kypsennettynä 
  • keitettyä jasminriisiä
Kuumenna öljy ja lisää muut kasvikset paitsi parsakaali. Paista sekoitellen, kunnes alkavat pehmentyä. Lisää kana ja sesaminsiemenet ja paista, kunnes kana/kala on kypsää. Lisää parsakaali ja anna lämmetä. Tarjoa riisin kera.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti