maanantai 5. elokuuta 2019

Lämpimät lohi-perunarieskat

Eilen kävi Satakunnasta puutarhaihmisiä kylässä ja piti olla nopeasti valmista ruokaa. Siksi keitin tätä varten jo toissapäivänä perunat ja ei tarvinnut kuin vähän silputa ja paistaa. Onneksi näin, koska meille tuli sitten yövieraitakin ja tuli lopulta niin kiire, että ei edes ehditty ottaa ruoasta kuvaa.
  • rieskaa
  • 4 isoa keitettyä perunaa viipaleina
  • punasipulia silppuna
  • solovalkosipuli silppuna
  • chili silppuna
  • 1 rkl oliiviöljyä
  • 150 g kylmäsavulohta silppuna
  • 1/2 dl tilliä
  • 1 dl kevytsmetanaa
  • 1/2 sitruunan mehu
Paista punasipulia, chiliä ja valkosipulia öljyssä, kunnes vähän pehmenevät. Lisää perunat ja paista niihin vähän väriä. Lisää kylmäsavulohi ja paista, kunnes muuttuu vaaleanpunaiseksi. Sekoita keskenään kevytsmetana, tilli ja sitruuna. Kuumenna rieskat ja täytä smetanalla ja lohiseoksella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti