- 1 punainen paprika pieninä kuutioina
- chiliä silppuna
- solovalkosipuli silppuna
- pala inkivääriä silppuna
- sipuli silppuna
- rkl sesamöljyä
- 1 dl kevytsmetanaa (tai kookoskermaa, minulla oli jääkaapissa avattu smetanapurkki ja käytin sen tähän)
- 3 rkl makeuttamatonta maapähkinävoita
- 2 tl hunajaa
- 1,5 dl vettä
- 1/2 tl suolaa
- 1 prk tomaattipyrettä
- muutama retiisi silppuna
- pastaa keitettynä (esim. tagliatelle)
Paista kasviksia öljyssä kuumalla lämmöllä, kunnes alkavat saada vähän väriä. Lisää muut aineet paitsi pasta, alenna lämpöä ja keitä vielä 5 min. Sekoita kastike pastaan ja tarjoa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti