torstai 15. elokuuta 2019

Maapähkinävoipastaa

Tänään tein pikaruokaa. Oli kauhea nälkä eikä hirveästi intoa ruoanlaittoon. Onneksi maapähkinävoi pelastaa laiskan kokin.
  •  1 punainen paprika pieninä kuutioina
  •  chiliä silppuna
  •  solovalkosipuli silppuna
  •  pala inkivääriä silppuna
  •  sipuli silppuna
  •  rkl sesamöljyä
  •  1 dl kevytsmetanaa (tai kookoskermaa, minulla oli jääkaapissa avattu smetanapurkki ja käytin sen tähän)
  •  3 rkl makeuttamatonta maapähkinävoita
  •  2 tl hunajaa
  •  1,5 dl vettä
  •  1/2 tl suolaa
  •  1 prk tomaattipyrettä
  •  muutama retiisi silppuna
  •  pastaa keitettynä (esim. tagliatelle)
Paista kasviksia öljyssä kuumalla lämmöllä, kunnes alkavat saada vähän väriä. Lisää muut aineet paitsi pasta, alenna lämpöä ja keitä vielä 5 min. Sekoita kastike pastaan ja tarjoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti