torstai 31. lokakuuta 2019

Lehtikaali-pekonipasta


Meillä on harvinaisen lihaisa viikko, kun alkuviikosta syötiin jauhelihaa ja nyt pekonia. No, joskus näin. Taas kerran: pakastin eilen lehtikaalin, josta on riivitty kovat lehtiruodit pois. Jos sinua ei häiritse lehtikaalin kovat lehdet, voit jättää pakastamatta ja käyttää tuoreena. Jos käytät tuoretta, pilko pieneksi ja lisää se sipulin paistamisen jälkeen ja sekoittele pehmeäksi, sitten taas seuraat ohjetta.
  •  pkt pekonia, paista rapeaksi, valuta talouspaperin päällä ja murustele pieneksi
  •  kourallinen pecanpähkinöitä, paista muutama minuutti pekonin rasvassa
  •  1 solovalkosipuli silppuna
  •  1 sipuli silppuna
  •  chiliä silppuna
  •  2 rkl oliiviöljyä
  •  pussi pakastettua lehtikaalia, murskaa jäinen kaali pussissa hienoksi silpuksi
  •  1 prk kuohukermaa
  •  100 g tuorejuustoa
  •  ripaus mustapippuria
  •  keitettyä täysjyväspagettia
Kuullota valkosipuli, sipuli ja chili öljyssä. Lisää lehtikaali ja paista hetki. Lisää kuohukerma ja tuorejuusto ja keitä muutama minuutti sekoitellen. Sekoita kaikki aineet keskenään ja tarjoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti