tiistai 5. marraskuuta 2019

Kana-punakaalicurry


Laitoin kanat jo eilen marinoitumaan. Jos sinulla ei ole aikaa odotella, parin tunninkin marinointi riittää.
  •  400 g kanan rintafileitä, saksi suupaloiksi
  •  1 rkl sesamöljyä
  •  1 tl kuminaa
  •  1 tl mustapippuria
  •  1 tl kurkumaa
  •  1 tl korianteria
  •  2 tl hunajaa
  •  rkl limemehua
Sekoita ja anna marinoitua yön yli.
  •  1 sipuli suikaleina
  •  pala inkivääriä silppuna
  •  solovalkosipuli silppuna
  •  chiliä silppuna
  •  2 dl punakaalia (itse käytin säilöttyä, koska minulla oli sitä jääkapissa, mutta tuore käy yhtä hyvin, lisää silloin kaalin kanssa samaan aikaan 1 rkl valkoviinietikkaa)
  •  2 rkl kookosöljyä
  •  2 rkl kalakastiketta
  •  muutama keitetty peruna kuorittuna ja kuutioina
  •  2 rkl punaviinimarjahilloa tai mangochutneyta
  • tuoretta korianteria
Kuumenna öljy wokissa. Lisää kasvikset ja paista kovalla lämmöllä, kunnes saavat vähän väriä. Lisää kana liemineen ja kalakastike, laske vähän lämpöä ja paista, kunnes kana on kypsää. Lisää perunat ja hillo kypsennyksen loppuvaiheessa, jotta ne lämpiävät. Ripota päälle korianteri ja tarjoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti