maanantai 4. marraskuuta 2019

Uuniperunat lohitäytteellä ja vähän muullakin


Käytiin lounaalla syömässä hampurilaiset, joten päivälliseksi ei viitsinyt tehdä mitään kovin täyttävää. Päätin kokeilla Glorian ruoka & viinilehden pääkirjoituksessa ollutta uuniperunaohjetta. Ohjeessa ei ollut mitään määriä, minä tein kahdelle tällaisilla suhteilla...ja hyvää oli:
  •  2 uuniperunaa kypsennettynä (minä kypsensin mikrossa, vie alle 10 min, muista tehdä viiltoja perunan pintaan, muuten kuori halkeaa ja peruna lentää päin mikron seiniä)
  •  pussi rapeaa salaattia + loraus oliiviöljyä + ripaus sormisuolaa
  •  3 rkl voita + 1 tl piparjuuritahnaa, sekoita keskenään
  •  2 rkl puolukoita
  •  100 g gravilohta
Asettele ainekset lautasille ja tarjoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti