sunnuntai 3. marraskuuta 2019

Makrillipastaa


Käytin tähän makrilleja, mutta myös sardellit käyvät yhtä hyvin. Ostin joskus Lidlistä heräteostona makrilleja tarkoituksena kokeilla niitä pastassa ja tässä tätä nyt on. Tämä on laiskan ihmisen lempiruoka, koska vaiheita on vähän ja ruoka valmistuu nopeasti. Ei siis mikään tyypillinen "Sunday roast", mutta erittäin herkullista nopeudesta huolimatta. Ohje on kahdelle.
  •  1 sipuli suikaleina
  •  1 solovalkosipuli silppuna
  •  1 chili silppuna (mausteena, ei tarvitse tulla tulista)
  •  1 parsakaali kukintoina ja kukinnot ohuiksi leikattuna
  •  3 rkl oliiviöljyä
  •  2 rkl öljyyn säilöttyjä aurinkokuivattuja tomaatteja
  •  2 rkl kalamataoliiveja
  •  prk markilleja tomaattikastikkeessa
  •  ripaus suolaa ja mustapippuria
  •  keitettyä täysjyväspagettia
Paista sipulia, valkosipulia, chiliä ja parsakaalia öljyssä kovalla lämmöllä, kunnes vähän pehmenevät ja saavat väriä. Lisää muut aineet ja paista hetki. Sekoita pastan joukkoon ja tarjoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti