Maustoin lohen sesaminsiemen-wasabi-suolamausteella. Eli minulla oli tällainen valmis maustesekoite. Yhtä hyvin voit maustaa lohen pelkällä suolalla ja pippurillakin.
- 500 g maa-artisokkaa
- iso sipuli silppuna
- 1 solovalkosipuli silppuna
- 2 rkl oliiviöljyä
- 500 g jauhoisia perunoita kuorittuna ja samankokoisina paloina kuin maa-artisokat
- maitoa
- 50 g tuorejuustoa
- suolaa, muskottipippuria
Kuori ja leikkaa maa-artisokat isohkoiksi paloiksi. Paista kuumassa pannussa öljyssä maa-artisokkiin väriä, saavat olla tummia. Lisää sipuli ja valkosipuli ja paista vielä pari minuuttia. Kiehauta vettä ja lisää maa-artisokkaseos ja perunat. Keitä, kunnes sekä peruna että maa-artisokat ovat kypsiä. Kaada vesi pois. Lisää tuorejuusto ja maitoa sen verran, että saat tehtyä notkean muusin. Mausta.
- Lohta medaljonkeina tai viipaleina
- voita
- haluamiasi mausteita
Paista lohi voissa kauniin väriseksi ja kypsäksi. Tarjoa muusin kera.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti