keskiviikko 27. marraskuuta 2019

Savulohi-kesäkurpitsapasta


Tänään on liian helppoa ruokaa. Roseviini tuo tähän oman säväyksensä, mutta jos sinulla ei satu olemaan jääkaapissa avattua roseviinipulloa, voit käyttää tietysti myös valkoviiniä. Äärimmäisessä hätätapauksessa voit korvata viinin vaalealla balsamico viinietikalla, jota laitetaan vain ruokalusikallinen. Nesteen määrää ei tarvitse vedellä jatkaa, sillä viinikin haudutetaan pois, pikainen paistaminen riittää.
  •  kuviopastaa keitettynä pakkauksen ohjeen mukaan
  •  1 sipuli silppuna
  •  2 solovalkosipulia silppuna
  •  1 punainen chili silppuna
  •  oliiviöljyä
  •  tl fenkolin siemeniä
  •  150 g kylmäsavulohta silppuna
  •  1 kesäkurpitsa raastettuna (poista siemenkota ensin)
  •  dl roseeviiniä
  •  1,5 dl kevytsmetanaa
  •  kourallinen parmesanraastetta
  •  suolaa ja mustapippuria
Kuullota sipuli, valkosipuli, fenkoli ja chili reilussa öljyssä. Lisää kesäkurpitsa ja jatka paistamista 5 min tai kunnes pehmenee. Lisää lohi ja paista vielä muutama minuutti sekoitellen. Käännä levy täysille ja lisää viini. Anna kiehua pois. Nosta pois levyltä, lisää pasta, smetana, mausteet ja parmesan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti