lauantai 14. joulukuuta 2019

Kanaa ja kukkakaalia banaanikastikkeessa

Meillä tykätään voimakkaista mauista, jos haluat vähemmän maustettua, jätä chili pois ja vaihda chorizo pekoniin.
  • 400 g broilerin fileitä saksittuna suupaloiksi
  • 1rkl hunajaa
  • 1 rkl balsamico valkoviinietikkaa
  • valkosipulia silppuna
  • 1 rkl soijakastiketta
Sekoita ja anna maustua jääkaapissa muutama tunti tai yön yli.
  • 1 rkl oliiviöljyä
  • 1 sipuli silppuna
  • 1 solovalkosipuli silppuna
  • chiliä silppuna
  • 1 rkl currya
  • 1rkl maapähkinävoita
  • 1 prk 4 % paksua "kermaa"
  • 1 dl vettä
  • 1 banaani muussattuna
  • suolaa ja mustapippuria
Kuullota kasvikset ja chili öljyssä. Lisää maapähkinävoi, kerma ja vesi ja hauduta viitisen minuuttia. Lisää banaani ja mausta.
  •  1 kukkakaali kukintoina, kypsennettynä (mikro/keitä)
  •  1 rkl öljyä
  •  50 g chorizoviipaleita silppuna
  • 3 dl keitettyä jasminriisiä
  • persiljaa
Paista kana marinadeineen ja chorizo öljyssä, kunnes kana on kypsää. Sekoita kana, kukkakaali ja riisi keskenään. Kaada uunivuokaan ja kaada päälle banaanikastike. Paista 200 asteessa noin 30 min. Silppua persiljaa pinnalle ja tarjoa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti