tiistai 17. joulukuuta 2019

Maapähkinäspagetti


Tänään meillä oli tapetointipäivän pikapastaa. Tämä on erittäin helppo ja herkullinen ruoka! Ohje on kahdelle. Itse käytän melkein aina täysjyväpastaa ja parhaana niistä pidän spagettia. Voit tietysti tarjota kastikkeen minkä tahansa muunkin pastan kanssa. Annos on aika ruokaisa, mutta voit halutessasi lisätä kastikkeeseen tietysti vaikka kikherneitä, paistettua lohta tai kanaa.
  • keitettyä täysjyväspagettia
  • 1 parsakaali kukintoina, kypsennettynä
  • 1 sipuli silppuna
  • 1 solovalkosipuli silppuna
  • 2 punaista chiliä silppuna
  • rkl kookosöljyä (tai jotain muuta öljyä)
  • 1/2 dl maapähkinävoita
  • 2 rkl hoisinkastiketta
  • 1 rkl tomaattipyrettä
  • dl vettä
  • silputtua persiljaa
Kuullota sipuli, valkosipuli ja chili pehmeäksi öljyssä. Lisää maapähkinävoi, vesi, tomaatti ja hoisin ja kiehauta. Lisää vettä, jos kastike on liian paksua. Sekoita kaikki aineet ja tarjoa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti