perjantai 6. joulukuuta 2019

Paranneltu clubsandwitch


Joku voisi väittää, että clubia ei tarvitse parannella, mutta silläkin uhalla parantelin ja tuloksena oli tämä makean suolainen herkku. Kanaa ei välttämättä tarvitse marinoida tai voit valita valmiiksi marinoidun tuotteen, mutta laita ruokaan kuitenkin tl murskattuja rosepippureita. Leiväksi valitsin ohueksi viipaloidut Vaasan taika monivilja ohut paahtoleivät. Mikä tahansa leipä tietysti käy, kunhan se mahtuu leivänpaahtimeen.
  • 400 g kanafileitä
  • 1/2 dl kuivaa sherryä (voit jättää poiskin, käytin tämän, kun oli jo jonkun aikaa ollut jääkaapissa)
  • 1 rkl chilikastiketta
  • 1 rkl soijakastiketta
  • tl rosepippuria murskattuna
  • 2 tl hunajaa
Sekoita ja anna marinoitua jääkaapissa yön yli 
  • 2 paahdettua leipäpalaa / syöjä
  • 2 siivua pekonia / syöjä
  • oliiviöljyä paistamiseen
  • rapeaa salaattia
  • siivutettua tomaattia
  • 1/2 avocadoa / syöjä
  • muutama pala mangoa (säilyke) / syöjä
  • suikaloitua punasipulia
  • punaista chiliä viipaleina
  • 1/2 dl majoneesia/syöjä
  • 1/2 tl currya/syöjä
Paista kanaviipaleet marinadeineen punasipulin kanssa öljyssä, kunnes ovat kypsiä. Pidä lämpimänä. Paista pekonit öljyssä ja valuta talouspaperin päällä. Sekoita curry ja majoneesi keskenään

Kokoa leivät: levitä molempiin leipäpaloihin majoneesia. Laita toisen leivän päälle kanaa ja sipulia, salaattia, tomaattia, avocadoa, mangoa, chiliä ja pekonia. Paina toinen leipä komeuden päälle ja nauti kuohuviinin kera.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti