torstai 26. maaliskuuta 2020

Kukkakaalipastaa


Syötiin tänään lounaaksi eilinen borssikeiton loppu ja iltapäiväkahvilla porkkanakakkua, joten ihan hirveä nälkä ei ollut. Kukkakaalipasta on juuri sopiva ateria tähän hetkeen. Ohje on kahdelle hengelle.
  • kukkakaalia pilkottuna suupaloiksi
  • (pähkinä)öljyä
  • kourallinen saksanpähkinöitä
  • sormisuolaa
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 1 sipuli suikaleina
  • 1 solovalkosipuli silppuna
  • 1 chili silppuna
  • 1 rkl kapriksia
  • keitettyä pastaa
  • raastettua parmesania
Sekoita kukkakaali, öljy ja pähkinät. Ripota päälle suolaa. Levitä leivinpaperille ja paista 200 asteisessa uunissa 20 min tai kunnes kukkakaalit ovat paahtuneita ja kypsiä.

Paista sipulia, valkosipulia ja chiliä oliiviöljyssä, kunnes sipuli pehmenee ja vähän karamelisoituu. Lisää kaprikset, kukkakaalipähkinäseos, pasta, juusto ja tilkka pastan keitinvettä. Sekoita hyvin ja tarjoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti