Tämä on meillä vakiopikaruokaa. Joskus teen tämän graavilohesta, joskus parsakaalin tilalla on parsaa jne. Tämä on vähän kuin pyttipannu, mutta perunan tilalla on mustaa leipää. Ohje on kahdelle.
- 2 rkl oliiviöljyä
- inkivääriä silppuna
- chiliä silppuna
- 1 solovalkosipuli silppuna
- 1 sipuli suikaleina
- 1 paprika kuutioina
- 2 kaffirlimen lehteä
- 1 parsakaali kukintoina ja kypsennettynä
- 150 g kylmäsavulohta silppuna
- 4 palaa mustaa leipää kuutioina
- sormisuolaa
Paista sipulia, chiliä, inkivääriä, valkosipulia, paprikaa, fenkolia ja kaffirlimeä öljyssä täydellä teholla jatkuvasti sekoitellen, kunnes sipuli on pehmeää. Lisää muut aineet ja paista, kunnes lohi muuttuu vaaleanpunaiseksi.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti