tiistai 31. maaliskuuta 2020

Pekoni-tomaatti-mozzarellapasta


Nyt on viime aikoina syöty niin paljon perunaa, että vesi herahtaa kielelle pelkästä ajatuksesta, että saa syödä välillä pastaa. Tämä on erittäin helppo ja maukas ohje.
  • 1 sipuli silppuna
  • 1 solovalkosipuli silppuna
  • 1 punainen chili silppuna
  • 1 rkl öljyä
  • 1 pieni prk paseerattua tomaattia
  • kuivattua basilikaa, suolaa, mustapippuria, hunajaa
  • 1 pkt pekonia
  • keitettyä pastaa
  • pkt mozzarellaa kuutioina
Kuullota sipuli, valkosipuli ja chili öljyssä. Lisää tomaatti ja keitä hiljalleen 15 min välillä sekoitellen. Mausta. Paista sillä aikaa pekoni rapeaksi, valuta talouspaperin päällä ja murustele. Sekoita kaikki aineet ja tarjoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti