perjantai 3. huhtikuuta 2020

Lämmin parsa-tonnikalasalaatti


Oliiveja ja parsaa, ei voi olla parempaa!
  • 3 rkl oliiviöljyä
  • pari salottisipulia suikaleina
  • solovalkosipuli silppuna
  • 1 punainen chili silppuna
  • nippu vihreää parsaa, poista kovat kannat ja pilko suupaloiksi
  • reilu kourallinen kirsikkatomaatteja puolitettuna
  • kourallinen mustia kivettömiä kalamataoliiveja
  • 1 rkl balsamico valkoviinietikkaa
  • tl basilikaa tai ruukku tuoretta 
  • prk tonnikalaa vedessä, valuta
  • sormisuolaa, mustapippuria, hunajaa
  • rouheista paahtoleipää kuutioina + voita paistamiseen.
  • kovaksi keitettyjä kananmunia lohkoina
Paista sipulia, valkosipulia, chiliä ja parsaa täydellä teholla wokissa öljyssä, kunnes saavat vähän väriä ja parsa on melkein kypsää. Lisää kirsikkatomaatit ja paista vielä pari minuuttia. Lisää muut aineet paitsi leivät ja kananmunat ja sekoita. Paista samalla toisessa paistinpannussa leipäpalat rapeiksi voissa. Nosta munat ja leipäpalat salaatin päälle ja tarjoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti