torstai 23. huhtikuuta 2020

Raclette


Meillä on miniraclette, sellainen, johon mahtuu kaksi (pientä) palaa juustoa kerralla. Koska syötiin tänään lounaaksi eilisen ruoan loppu, oli oivallinen hetki tehdä vähän kevyempi ateria eli raclettea! Racletten kanssa voi tarjota paistettua/grillattua perunaa ja mitä vain kasviksia. Me söimme vaaleaa leipää, herkkusieniä ja paprikaa, eli mitä nyt kaapista löytyi.

Lisukkeiden määrä on kahdelle.

  • raclettejuustoa viipaleina
  • rkl öljyä
  • 1 tl rosmariinia
  • muutama salottisipuli silppuna
  • solovalkosipuli silppuna
  • 300 g herkkusieniä viipaleina
  • 1/2 tl tryffeliöljyä
  • ripaus sormisuolaa
  • 1 punainen suippopaprika suikaleina
Laita rosmariini, öljy, valkosipuli ja sipuli paistinpannuun ja kuumenna kuumaksi. Lisää sienet ja paista täysillä välillä sekoitellen, kunnes sienet saavat vähän väriä. Mausta suolalla ja tryffeliöljyllä. Tarjoa paprikan, leivän ja sulatetun juuston kera.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti