torstai 14. toukokuuta 2020

Lämpimät tonnikalaleivät


Syötiin lounaaksi eilisen anjoviskiusauksen loppu, joten päivälliseksi tein lämpimiä leipiä. Aika ruokaisia nämäkin kyllä olivat. Ohje on kahdelle.
  • tummaa palaleipää (meillä ruispalat) 
  • prk tonnikalaa vedessä, valutettuna
  • 3 rkl majoneesia
  • 1 rkl sitruunamehua
  • 1 rkl kapriksia
  • pari kourallista rucolaa
  • punasipulia suikaleina
  • valkosipulia silppuna
  • punaista chiliä silppuna
  • oreganoa
  • 1 pallo mozzarellaa viipaloituna
  • 2 tl avocadoöljyä (tai oliiviöljyä)
Sekoita keskenään tonnikala, majoneesi, sitruunamehu, kaprikset, valkosipuli, oregano ja chili ja levitä leiville. Asettele päälle punasipuli ja rucolaa. Pirskota öljy päälle. Laita mozzarella päälle ja paista 200 asteessa 15 min tai kunnes pinta on kauniin värinen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti