perjantai 19. kesäkuuta 2020

Meloni-leipäjuustosalaatti

Kuumana päivänä ei jaksa sen kummemmin kokata kuin syödäkään. Niinpä keitimme uusia perunoita, jotka nautimme sillin, tillin, voin ja salaatin kera. Salaatin inspiraatio on uusimmasta S-lehden Sesonkilehdestä. Sesongissa salaattiin laitettiin myös kanaa ja muutenkin ohje on vähän erilainen (tietysti) kuin oma versioni. Mutta meillä mentiin siis tällaisella ohjeella:
  • muutama tomaatti kuutioina
  • punainen paprika kuutioina
  • punaista chiliä silppuna
  • inkivääriä silppuna
  • solovalkosipuli silppuna
  • 1/2 cantaloupemeloni kuutioina
  • 200 g leipäjuustoa kuutioina
  • minttua silppuna
  • 2 rkl limemehua
  • 1 rkl hunajaa
  • ripaus sormisuolaa
  • ripaus mustapippuria
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • jääsalaattia revittynä suupaloiksi
Sekoita kaikki aineet paitsi salaatinlehdet ja anna maustua puolisen tuntia. Lisää salaatti, sekoita ja tarjoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti