Kuumana päivänä ei jaksa sen kummemmin kokata kuin syödäkään. Niinpä keitimme uusia perunoita, jotka nautimme sillin, tillin, voin ja salaatin kera. Salaatin inspiraatio on uusimmasta S-lehden Sesonkilehdestä. Sesongissa salaattiin laitettiin myös kanaa ja muutenkin ohje on vähän erilainen (tietysti) kuin oma versioni. Mutta meillä mentiin siis tällaisella ohjeella:
- muutama tomaatti kuutioina
- punainen paprika kuutioina
- punaista chiliä silppuna
- inkivääriä silppuna
- solovalkosipuli silppuna
- 1/2 cantaloupemeloni kuutioina
- 200 g leipäjuustoa kuutioina
- minttua silppuna
- 2 rkl limemehua
- 1 rkl hunajaa
- ripaus sormisuolaa
- ripaus mustapippuria
- 2 rkl oliiviöljyä
- jääsalaattia revittynä suupaloiksi
Sekoita kaikki aineet paitsi salaatinlehdet ja anna maustua puolisen tuntia. Lisää salaatti, sekoita ja tarjoa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti