Nyt syödään lampaankääpiä!
- litra lampaankääpää ohuina suikaleina
- 1 solovalkosipuli silppuna
- 2 rkl voita
- 2 tl hunajaa
Paista sieniä ja valkosipulia kuumassa voissa, kunnes ne saavat väriä. Mausta hunajalla.
- 1 sipuli silppuna
- 1 solovalkosipuli silppuna
- 2 rkl öljyä
- 3 rkl (täysjyvävehnä)jauhoja
- 4 dl vettä
- 1 rkl dijonsinappia
- 2 rkl tomaattipyreetä
- 1 tl rosmariinia
- suolaa, pippuria
- 1 venäläinen suolakurkku kuutioina
- 1 dl kevytsmetanaa
Kuullota sipuli ja valkosipuli öljyssä. Lisää jauhot, vesi, sinappi, tomaatti ja mausteet. Keitä hiljalleen sekoitellen, kunnes kastike vähän saostuu (n. 10-15 min). Lisää sienet, smetana ja suolakurkku ja tarjoa hyvän leivän kera.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti