Tämän ohjeen taustalla on S-marketeissa jaettavan ruokalehden resepti "helppo jauhelihapannari". Reseptianarkisti kun olen, kehittelin tästä oman versioni. Jos et syö lihaa, laita jauhelihan tilalle 1,5 dl tummaa soijarouhetta, jonka liotat paketin ohjeen mukaan ja lisäät paistetun sipulin ym. joukkoon. Käytin tässä jo aiemmin uunissa paistamaani ja pakastamaani kurpitsaa. Voit halutessasi korvata kurpitsan vaikka uuniporkkanalla tai vaikkapa silputulla ja paistetulla kaalilla. Huom! pakastekurpitsa on aika vetistä...jos käytät muita kasviksia, lisää 1-2 dl maitoa taikinaan.
- 4 munaa
- 3 dl maitoa
- 1/2 tl suolaa
- 1 rkl öljyä
- 2 dl (täysjyvävehnä)jauhoja
- 3 dl kypsennettyä kurpitsaa muhennettuna
Sekoita aineet ja anna turvota täytteen valmistamisen ajan.
- 1 sipuli silppuna
- solovalkosipuli silppuna
- chiliä silppuna
- 1 rkl öljyä
- 1 paprika kuutioina
- 400 g jauhelihaa
- 2 rkl tomaattipyreetä
- 1 rkl oreganoa
- 1 tl savupaprikajauhetta
- suolaa, mustapippuria
- 150 g juustoraastetta
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti