En ollut yhtään miettinyt etukäteen, mitä tänään syötäisiin. Kurkkaus jääkaappiin tuotti tällaisen combon. Jos et halua syödä kanaa, vaihda se lohikuutioihin tai tofuun. Jos syöjiä on monta, keitä riisiä lisukkeeksi.
- 400 g kanafileitä
- 1 dl teriyakikastiketta
- 1 rkl limemehua
- 2 tl hunajaa
- rkl chilikastiketta
Sekoita ja anna marinoitua jääkaapissa pari tuntia tai yön yli. Itse laitoin kanat aamulla marinadiin.
- 2 rkl sesamöljyä
- 2 tl kuminaa
- 1 sipuli suikaleina
- solovalkosipuli silppuna
- inkivääriä silppuna
- chiliä silppuna
- 1 bataatti kuorittuna ja suikaloituna
- suolaa
Kuumenna 1 rkl öljyä wokissa ja 1 paistinpannussa. Paista kanat paistinpannussa marinadeineen kypsiksi. Laita wokiin kumina ja anna paistua minuutin ajan. Lisää muut aineet ja paista kovalla lämmöllä, kunnes bataatti on kypsää ja saa vähän väriä.
- 1 dl jugurttia
- 2 rkl limemehua
Sekoita.
- tarjoiluun korianterisilppua
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti