torstai 5. marraskuuta 2020

Kotijuustowok

 

Vaihteeksi taas häärätään wokin ääressä. Tällä kertaa ostin kotijuustoa, joka toimii mielestäni erittäin hyvin wokeissa ja curryssa. Voit vaihtaa kotijuuston esim. leipäjuustoon, tofuun, papuihin tai vaikka paistettuun kanaan.

  • 2 porkkanaa kuorittuna ja suikaloituna
  • parsakaalia kukintoina
  • 1 sipuli suikaleina
  • 1 solovalkosipuli silppuna
  • 1 paprika suikaleina
  • 100 g retiisejä viipaleina
  • dl hapankaalia
  • 2 rkl sesaminsiemeniä
  • 2 rkl sesamöljyä
  • 2 rkl kalakastiketta
  • 1 rkl soijakastiketta
  • 1 rkl balsamico valkoviinietikkaa
  • 2 tl hunajaa
  • pakastepinaattia
  • punaista chiliä silppuna
  • kotijuustoa kuutioina
  • keitettyä jasminriisiä
Pilko kaikki aineet valmiiksi ja sekoita keskenään kalakastike, soija, viinietikka ja hunaja. Kuumenna öljy wokissa. Lisää sesaminsiemenet ja paista minuutti. Lisää kaikki aineet, jotka on mainittu ennen sesaminsiemeniä ja paista täysillä, kunnes kasvikset pehmenevät ja saavat vähän väriä. Lisää kastikeseos ja pinaatti ja paista sekoitellen, kunnes pinaatti sulaa. Lisää chili ja juusto ja paista vielä sekoitellen, kunnes juusto lämpiää. Lisää riisi ja sekoita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti