tiistai 17. marraskuuta 2020

Piparjuurilohipasta

Kauppapäivän kunniaksi tänään on (taas kerran) tuoretta lohta.

  • 400 g lohta, poista nahka ja kuutioi
  • suolaa ja pippuria
  • 1 rkl sitruunamehua
Sekoita ja anna maustua jääkaapissa tunti tai pari
  • 2 rkl öljyä
  • 1 sipuli silppuna
  • 1 solovalkosipuli silppuna
  • prk kuohukermaa
  • 1 rkl dijonsinappia
  • 2 rkl piparjuuritahnaa (tuubista)
  • persiljasilppua
  • pakkauksen ohjeen mukaan keitettyä tuorepastaa 
Kuumenna 1 rkl öljyä paistinpannussa. Paista lohi kypsäksi ja kauniin väriseksi.

Kuullota sipuli ja valkosipuli lopussa öljyssä. Lisää kerma ja keitä, kunnes menee vähän kasaan. Lisää dijon, piparjuuri, persilja ja sekoita. Sekoita kastike pastaan, laita lohipalat päälle, ja tarjoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti