tiistai 24. marraskuuta 2020

Portobello-halloumiburgerit

 

Portobellosienet sopivat hyvin hampurilaisiin. Voit paistaa ne sellaisinaankin, mutta minä marinoin tällä kertaa.

  • 1 portobello/syöjä
  • 1 rkl punaviinietikkaa, 1 rkl sesamöljyä ja 1 tl savupaprikajauhetta/portobello
Sekoita ja anna maustua jääkaapissa 30 min. Sekoita välillä. Paista sitten kuumalla pannulla käännellen ja lastalla välillä litistellen, kunnes vähän pehmenevät.
  • 1 punasipuli suikaleina
  • 1 solovalkosipuli silppuna
  • chiliä silppuna
  • oliiviöljyä
Paista pehmeiksi öljyssä.

Lisukkeet:
  • hampurilaisleipää (meillä Kotkan Galetten briossit)
  • thaibasilikaa (tai tavallista) revittynä
  • avocadoa viipaleina
  • paistettua halloumia
  • rkl majoneesia+rkl tomaattipyreetä sekoitettuna/syöjä
  • tomaattia viipaleina
Lämmitä sämpylät ja laita täytteet väliin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti