Portobellosienet sopivat hyvin hampurilaisiin. Voit paistaa ne sellaisinaankin, mutta minä marinoin tällä kertaa.
- 1 portobello/syöjä
- 1 rkl punaviinietikkaa, 1 rkl sesamöljyä ja 1 tl savupaprikajauhetta/portobello
Sekoita ja anna maustua jääkaapissa 30 min. Sekoita välillä. Paista sitten kuumalla pannulla käännellen ja lastalla välillä litistellen, kunnes vähän pehmenevät.
- 1 punasipuli suikaleina
- 1 solovalkosipuli silppuna
- chiliä silppuna
- oliiviöljyä
Paista pehmeiksi öljyssä.
Lisukkeet:
- hampurilaisleipää (meillä Kotkan Galetten briossit)
- thaibasilikaa (tai tavallista) revittynä
- avocadoa viipaleina
- paistettua halloumia
- rkl majoneesia+rkl tomaattipyreetä sekoitettuna/syöjä
- tomaattia viipaleina
Lämmitä sämpylät ja laita täytteet väliin.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti